Rechtsbijstand

In de afgelopen jaren deed 1 op de 6 (!) Nederlandse huishoudens een beroep op juridische bijstand. Het betrof hierbij in veel gevallen conflicten met :

Top 10

  1. uw medeweggebruiker
  2. uw werkgever
  3. uitkeringsinstanties
  4. de Gemeente en andere overheidsinstanties
  5. winkels en leveranciers van goederen en diensten
  6. de buren
  7. de aannemer of de loodgieter
  8. de politie
  9. de woningbouwvereniging
  10. familie

Op zich niet zo vreemd. In een dichtbevolkt land als het onze vol met voorschriften, verordeningen, vergunningen en wetten is een overtreding snel gemaakt en een (juridisch) geschil zo geboren.
Naast het persoonlijke leed dat het conflict op zich al met zich meebrengt, raken vele gezinnen door de hoge kosten van juridische bijstand en andere bijkomende proceskosten vaak ook nog eens in grote financiële problemen.
Een doorsnee Nederlandse advocaat hanteert een uur-tarief van ca. € 150,00. Helaas wijst de praktijk uit dat velen eerst door schade en schande wijs moeten worden alvorens zich te realiseren dat het inschakelen van advocaten en andere juristen enorm in de papieren kan lopen.
Veel ellende kan worden voorkomen door op tijd een adequate rechtsbijstandverzekering te hebben. Op deze manier betaalt u een draaglijke premie en voorkomt u plotseling voor ongewenste financiële verrassingen geplaatst te worden. Bedenkt u het volgende: een rechtsbijstandverzekering is aanzienlijk goedkoper dan een uurtje advies van een advocaat!

LET OP; u kunt pas aanspraak maken op uw nieuwe rechtsbijstandverzekering vanaf 3 maanden ná afsluiten en slechts voor gebeurtenissen die hebben plaatsgevonden vanaf dát moment.

Neem contact met ons op over uw rechtsbijstandverzekering via het contactformulier


Realisatie: TiDi Graphics